Brunost på tube

FLOPP: Tre varianter av brunost på tube ble lansert i februar 2014. Nå er det slutt for den smøremyke brunosten. Jeg må innrømme jeg var svært skeptisk da jeg så brunost på tube i kjøledisken i butikken. De første gangene jeg så disse tubene registrerte jeg de så vidt og . TINE hører på forbrukerne og lanserer brunost på tube. Jaja, man kan jo ikke ha en blogg som denne og la være å teste den.

Brunost på tube, hva blir det neste?

Selv om jeg egentlig ikke er så glad i . Tine lanserer smøremyk brunost. Samtidig er den tradisjonelle smaken fortsatt i. Et av årets nye produkter er Tines brunost på tube. Du kan kjøpe den for rundt kroner, i stedet for en tilsvarende tradisjonell brunost for rundt . Det er vanskelig å motstå fristelsen nybakt brød eller boller med brunost på. Vi har testet ulike typer, både på tube og i fast form.

Mat og drikke som lover deg bedre helse og livskvalitet, er en av trendene som forsterkes i år. I morgen slippes 17matvarer.

Lar dere tuben ligge i varmen, så det blir lettere å klemme ut all osten? Smøremyk brunost på tube er i utgangspunktet en god idé. Men ved oppbevaring som anbefalt (0-grader C) er ikke osten myk nok til å klemmes ut av tuben. Husker du brunost på tube, gul ketsjup eller laksepølse? Det er igjen tid for kreative nyvinninger når butikkene i løpet av februar slipper nesten . Nå kommer den særegne norske osten på tube.

Er det noen som har smakt brunost på tube? Syns egentlig ikke at det høres så veldig godt ut. Dette skal være brunost på tube.

Men at dette er brunost vil jeg ikke si meg enig i. Og er langt unna smaken som brunosten . Jeg visste ikke hva som ventet meg og var forberedet på det verste. Verden står nok til påske, selv om du nå får brunost på tube.

Comments have been closed/disabled for this content.