Brød uten mel

Det er ikke mange brød uten hvetemel, men noen er det. Og vi får mye skryt for dette lavkarbobrødet – som er godt helt uavhengig om du er . De fleste vet at hvitt brød er verstingen, og at det er det grove brødet som er.

Vi spiser brød til frokost, pakker med oss en smakfull niste med påsmurte brødskiver til lunsj – ja, vi tar gjerne et par skiver til middag en gang i . Denne oppskriften gir stort brød. Visp eggene og rør nedi kesam, bakepulver og salt, og rør sammen til en glatt røre. Om de spiste akkurat denne typen brød i steinalderen tviler jeg egentlig på, men brød uten mel, men med nøtter og frø, forbindes .

Se oppskrift på glutenfritt brød på bloggen The Gluten Free Lifesaver. Glutenfrie brød blir kjempegode med riktig . I FORMs flat mage-brød er uten mel (lavkarbo, glutenfri) og spekket med nydelige frø og nøtter. Dette saftige og gode brødet er helt uten mel. Brødet passer fint å skjære opp i skiver og ha på lur i fryseren.

Ta opp de skivene du trenger og . Ser at de fleste brødsorter her inneholder hvete i en eller annen form. Brød uten mel og derav glutenfritt. Godt og enkelt, ikke noe gjær og heving.

Jeg fant en brødoppskrift, Ingrids rugbrø i et ukeblad for et år siden. Jeg kaller det ikke helsebrø men et grovbrød uten hvetemel. Flere av de sunne brødene er uten gluten, gjær eller melk.

Kokosmel: Fiberrikt, proteinrikt, glutenfritt (helsekostbutikker og Internett). Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har holdt meg unna mel og brød i sommer, men jeg holder meg stort sett til knekkebrød og kan ikke huske sist . Brødet vi spiser til daglig lager vi stort sett selv. De glutenfrie ferdigbrødene man får kjøpt inneholder veldig ofte sukker og hvetestivelse. Mine små er litt skeptiske med en gang rundstykker eller brød inneholder.

Spelt er en type hvetemel, så uten hvetemel er rundstykkene ikke. Jeg har sett flere som lurer på oppskrifter på brød uten hvetemel, så jeg legger ut et par oppskrifter her som jeg har. Posts tagged with brød uten mel.

Superduper brødoppskrift, helt fri for gluten! Add me on Snapchat, my username is .

Comments have been closed/disabled for this content.