Brød med nøtter

Et skikkelig grovbrød med masse nøtter er ikke bare sunt, det smaker også kjempegodt til for eksempel ost. Noen rosiner eller annen tørket frukt . At tørket frukt og nøtter passer utmerket sammen med oster er også en kjent sak.

I dette saftige brødet laget på både rug og hvete er det et rikt . Vi baker ikke annet brød lenger – men varierer med forskjellig typer mel, nøtter og frø. Og nå skal vi altså prøve valnøtter! Et saftig og godt brød med tørket frukt, bær og nøtter som er kjempegodt som tilbehør til ostefatet.

De fleste vet at hvitt brød er verstingen, og at det er det grove brødet som. Lettvint og supergodt halvgrovt brød med nøtter og frø. Takk til min kjære bror for inspirasjon til å lage disse lettvinte gode brødene! Siden jeg også er veldig glad i nøtter, hadde jeg lyst til å prøve å lage et brød med nøtter, og siden jeg har lest at gulrot gjør at brødet blir saftigere hadde jeg i det . Bland alle ingrediensene godt i en bolle og la stå under et kjøkkenhåndkle i timer. Ha deigen over i en brødform kledd med bakepapir . Brød med nøtter smaker helt fantastisk til en bit brie, med litt honning og noe grønt. Nøttene gir en ny brødopplevelse.

Jeg lager det med nøtter og tørket frukt og en liten surprise, tyttebærsyltetøy. Godt brød med nøtter og tørket frukt brød dl fiberhavregryn . Nå har jeg bakt det to ganger, med og uten krydder. Det er et brød jeg kan spise uten å få . Brødet kan lages med hele frø og nøtter, eller med grovhakkede nøtter slik jeg har gjort her.

Du kan også kverne opp nøttene til nøttemel i en god gammeldags . Julebrød med nøtter og tørket frukt. Bak glutenfritt brød med bare fire ingredienser! Oppskrift på saftig og sunt glutenfritt brød med nøtter.

Dette brøder holder seg ferskt lenge. Ingrediensene blander du enkelt sammen på under ti minutter. Denne oppskriften på saftig glutenfritt brød av nøtter krever verken elting eller heving. Når jeg skriver 5g nøtter og frø kan du ta det du har liggende.

Jeg er så glad i brød med pålegg, og superglad i nøtter.

Comments have been closed/disabled for this content.