Blogg om trening

Blid og glad sørlands jente, med et brennende engasjement for trening og sunt kosthold. BufretLignendeGunn, som dere har sett litt her på bloggen skal løpe trappeløp i New York mot. Shopping, trappeløp, trening, løpetur i Central Park; ja det kan vel ikke bli stort .

Dette bildet henger på jobben på RAW Trening, og jeg syns det passet overraskende bra, hehe. Grunnen til at jeg ønsker svar på dette er ikke fordi jeg ønsker å . Når alt kommer til alt så er det lurt å ha glede av det man gjør på trening for at. Jeg leser få blogger men kom tilfeldigvis over et innlegg som handlet om .

Den spreke treningsbloggen til Maren kan leses på fitliving. Denne bloggen handler om trening og konkurranser i triatlon, løping, sykling og langrenn, samt familieliv og ikke minst steinalderkosthold eller paleo. Ok, jeg innser nå at jeg babler om dette treningsopplegget vårt på hver blogg- og instagrampost jeg lirer fra meg om dagen, så jeg burde kanskje bare ha tatoert . Hallo dere, jeg gjennomgår tidenes treningsverk!

Jeg visste ikke at det var mulig å bli så støl at man våkner av det om natten? Ei heller at det gjør så vondt. Men kanskje opplevelsen av å få skikkelig kontakt under trening er noe du. Landets ledende på trening og kosthold.

Kun av personlige trenere får til å leve av personlig trening alene.

I går fikk jeg hjelp til bloggen av min gode kollega Magnus! From January we give you the opportunity to just drop by and join our Smart Trening sessions. We will give you the nutrition, work out and . Treningsglede Livsstil med Maria, 2 58. Trikarfjell – Trening, kosthol livsgle… 2 34. Min blogg om trening, kosthold og bikinifitness.

Min største lidenskap er sunn livsstil – trening, helse og ikkje minst MAT 🙂 . Ny Podcast: Irelin Schaldemose om trening, kropp og fitness. Vi serverer deg artikler om trening, kosthold og helse. Du får også kjøpsguider som hjelper deg å velge riktige produkter! PT kundene er ikke noe problem, det. Samtidig føles det merkelig å blogge videre om trening og antrekk som om . Siden interessen for trening har skutt i været så sier det kanskje seg selv at interessen for fitnessblogger også har gjort det.

Stadig kommer jeg over nye blogger . Er det greit at barn tidlig i tenårene trener timer om dagen eller at små barn trener hver dag? Det er spørsmål mange stiller seg. Hennes blogg handler om trening og kosthol samtidig som den har et svært holistisk syn på helse, da hun mener at man skal se på helse .

Comments have been closed/disabled for this content.