Blodutredelse på øyet

Når et blodkar i øyet brister kalles det for subkonjunktival blødning, som indikerer at blødningen er under den ytterste slimhinnen (konjunktiva) . Som regel går det over etter en uke eller to, men er det mye blod kan det tar. En blødning på det hvite i øyet er ikke farlig selv om det kan se litt . Blødning i øyet gir sjelden smerte og er derfor lett å bagatellisere. Blod i forkammeret og inne i øyet kan også forekomme.

Er det farlig med små blødninger på det hvite i øyet? En venninne av meg hadde en gang et helt rødt øye (bortsett fra iris), og det kom av et sprengt blodkar i øyet såvidt jeg husker.

Helt ufarlig, men ikke så veldig . Merket idag morges at jeg hadde en rød blodutredelse på øyet ca 3-mm i diameter. Jeg har ikke skadet meg som jeg vet om. Glasslegemet (corpus vitreum) er den geléliknende, klare massen som befinner seg mellom øyets linse og netthinnen.

Denne massen utgjør av øyets totale . Konjunktiva er en tynn slimhinnemembran som dekker innsiden av øyelokkene og går over senehinnen som er det hvite i øyet. Denne tilstanden kan være en advarsel om at glaukom vil forekomme, noe . Når en av disse små karene sprekker, fylles det blod mellom øyehvitet. I blant kan det skyldes traume eller slag mot øyet, og noen ganger kan .

Jenta mi ble stående over ei ri som de sa og fikk dermed blodutredelser i begge øynene,nå er hun ei uke og jeg syns ikke det er blitt så mye . Jeg oppdaget en blodutredelse i øyet. Og enda verre er det når du løfter med drakt, hvis det var det du gjorde. Det er ikke farlig i seg selv, . Aug 200 05:blodutredelse i øyet hva er forsvarlig, Støtende innlegg?

Har en bekjent som har en blandingshund jeg så at . Ble super happy i første sekun og etter typ sek etterpå slo det meg at jeg faen meg har blodutredelse i øyet. Under fødselen fikk både jeg og Linea blodutredelse i øyet (jeg fikk faktisk i begge og i hele fjeset og halsen også) Mine har gått vekk, men . Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum – Åpent forum. Et blåmerke øyelokkene er et sår eller traumer som oppstår på øyelokket og er ofte. Når du gir en klikkertrent hund et . I stedet oppstår et hematom når det er en samling av blod i vev som finnes .

Comments have been closed/disabled for this content.