Birken min side

Birken-ID og fødselsdato (ddmmyy). Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse på birkebeiner. Etterbestilling madrassovernatting.

Klasse, Plass, Total, Etternavn, Fornavn, Klubb, Mål, Pulje. Gå deretter inn på Min Side å se at vedkommende faktisk er påmeldt. For å få tilgang til bilder må du gå inn på Min Side og godkjenne at bilder er tilgjengelig. Søk etter ditt bilde fra Marathon-Photos (tidligere arrangement); Søk .

Sjekk på Min Side hvilke eksterne seedingresultater du har registret . Det gjelder som bevis for betalt startkontingent og viser startnummer og endelig startpulje. Innholder nyheter, arrangementsinformasjon, Min Side, resultatlister . Når det gjelder overnatting, benytter vi oss av madrassovernattingen i regi av rennet. Deltagelsen i halvbirken ski er eksempelvis doblet siden 2011.

I følge arrangementsansvarlig i Norges Cykleforbun Per Erik R. Delta i konkurranse Shell Tipp Tiden! Lisens kan kjøpes via Min Side eller ved startnummerutdelingen. Værgudene var i alle fall på min side.

Det er tre mindre siden starten av 2016. Serierenn i langrenn klassisklør. Lenken nedenfor tar deg til en side hvor du både kan søke barnehageplass og få nyttige . Birkebeinerrennet 20ble fulltegnet på sekunder.

Velg riktig arrangement; Bestill overnatting og registrer den på riktig overnattingsste . Det var det laveste siden 2008. Jeg hadde ikke sekundering eller noen ting og plutselig var Ericsson på siden min. Samtlige deltakere måtte sykle med sekk på minimum kilo. Hvis du allerede har abonnement, logg inn via Min Side:.

Jeg har gjort en stor feil, og jeg har fått min straff nå.

Comments have been closed/disabled for this content.