Betennelse i slimpose

Det er enkelte slimposer som lettere får betennelse, som slimposen over albue, i knær, i hofte eller i skulderen. Akutt betennelse i en eller flere av skulderens slimposer, bursaer, medfører i løpet av timer til få dager betydelige smerter i skulderen. Slimposebetennelse, bursitt, i hælen. Betennelse i slimposene rundt akillessenen kan forårsake plagsomme hælsmerter. Tilstanden provoseres særlig av skotøy . Den medisinske betegnelsen bursitt beskriver en betennelse i en slimpose, eller bursa. En bursa er en liten væskefylt slimpose som fungerer som en glideflate . En slimpose eller bursa er en struktur som man finner overalt i kroppen.

En bursitt er en bursa som er betent grunnet unormal friksjon eller trykk. I bekken, hofte –og lyskeregionen er det flere slimposer som kan bli smertefulle. Bursitt er en betennelse i en slimpose i ledd. Det kan bli betennelse i en slimpose hvis den utsettes for langvarig eller gjentatt trykk.

Det har jeg vært plaget med en stun fikk kortisonsprøyte i dag og bevaremegvel – det var vondt! Jeg var sekunder fra å svime av på . De fleste blir bra etter slimposebetennelse. De som ikke blir bra må fjerne hele slimposen.

Dette gjøres når betennelsen er i en rolig fase. Jeg går mer eller mindre med betennelser i slimposene i hofta hele tiden. Når det topper seg så får jeg kortinson-sprøyter. Huff og huff, sitter her med kjempestore smerter pga slimpose betennelse i hoften. Var hos lege som skrev ut voltaren, men den måtte jeg . Jeg driver med skiidrett, langrenn med vanlig diagonalgang og litt skøyting med vanlige langrennsski. Jeg har fått påvist betennelse i en slimpose i skuldra, har gått med det i flere måneder.

Hvor mye kan jeg belaste skuldra og når kan jeg behynne med . Kiropraktor sa raskt at dette var en betennelse i slimposen i hoften, og ga meg råd om å gå og gå i ulendt terreng. Det gjorde jeg, det ble bedre . I kneet finnes slike slimposer som fungerer som støtdempere mellom en sene .

Comments have been closed/disabled for this content.