Amming og vekttap

Forskning viser at kvinner som ammer får tilbake sin vekt raskere enn de som ikke ammer. Vektnedgangen varierer noe fra kvinne til kvinne, men at det kan ta . Veninnen min sa at hun har rast ned i vekt under ammingen.

Hun mistet alle babykiloene i løpet av uker, men hun har også gått mye ekstra . Amming krever bare fire kilo kroppsfett. Mange ammende mødre går ikke ned i vekt som planlagt. Av Elisabeth Stigum, Kyrre Lien.

Jeg valgte å endre livsstil og gikk aktivt inn for å gå ned i vekt mens jeg ammet minste barnet mitt. For noen stuper vekta rett ned under . Du kan gå ned en halv kilo i uken ved å amme. Men de fleste kvinner går opp i vekt etter en barnefødsel.

Har du spørsmål om vektreduksjon . Jeg har ikke tenkt å gå ned i vekt, men har dårlig matlyst og kan gå en hel dag uten å. Noen mister vekt ved amming andre legger på seg. Mødre som fullammer begynner som regel å gå ned i vekt et par måneder etter fødselen, selv. Barnets helse kan ta skade av aktiv slanking under amming.

Jeg er år og sliter med å gå ned i vekt etter min første fødsel for 6mnd. Jeg ammer fortsatt men syns ikke dette hjelper meg med å få vekta . Dere som gikk ned i vekt av å amme – fortsatte dere å gå ned i vekt i hele ammeperioden? De som ammer begynner som regel å gå ned i vekt uten å gjøre noe aktivt for det.

Gjennomsnittlig vekttap er rundt en halv kilo i måneden, En . Jeg hadde urealistiske høye forventninger til at jeg skulle rase ned i vekt, bare jeg fikk ammet nok. Slik ble det dessverre ikke for meg. Noen sier at vektnedgang pga amming ikke kommer før etter 2. AMMING , VEKTTAP – Slanke seg når man ammer?

Spørsmål: Er det skadelig for barnet om man slanker seg mens man ammer? Hei fikk en datter for snart tre måneder siden, forløst ved keisersnitt. Jeg gikk opp kg i svangerskapet og hadde nok litt . Etter å ha en baby, mange kvinner vil miste babyen vekt.

Nei og nei:) Alle sier jo man går ned i vekt av amming, syns kiloene kommer altfor fort på nå (selv om jeg både trener og spiser sunt), så dette . Har noen av dere flerbarnsmammaer måtte ta kosttilskudd under amming? Det er naturlig å gå ned i vekt når man ammer, men man har lite kunnskap om hvor fort eller hvor mye det er naturlig å gå ned – det er forskjellig .

Comments have been closed/disabled for this content.