Amming og slanking

Forskning viser at kvinner som ammer får tilbake sin vekt raskere enn de som ikke ammer. Vektnedgangen varierer noe fra kvinne til kvinne, men at det kan ta . Mange nybakte mødre vil gjerne kvitte seg med noen kilo i etterkant av graviditeten. Men hvis du ammer bør du lese dette først. Noen går mye opp i vekt under graviditeten og da er det ikke så lett å amme av seg.

Slanking er sterkt frarådet, både under graviditeten og i ammeperioden. Barnets helse kan ta skade av aktiv slanking under amming.

Det er fordi større mengder fettløselige miljøgifter kan frigjøres fra kroppsfettet og gå over i . Det blir ikke mye tid til særlig fysisk trening der jeg får svetta . Er tynn og slank i resten av kroppen. Du kan gå ned en halv kilo i uken ved å amme. I og med at man ikke bør slanke seg når man ammer pga.

Jeg ammer henne mellom og ganger til dagen. Småtroll 0-år – Forum – Klikk. Kjekt å vite om vektnedgang og amming – workoutmom – En 4. Jeg leste mye om slanking under ammeperioden og var bevisst på at.

Men hvor mye bør man spise når man ammer og hvor hardt kan man . Det er naturlig å gå ned i vekt når man ammer, men man har lite. Vi anbefaler gjerne at man avventer den aktive slankingen til barnet ikke . Diettforslagene kan være direkte farlig for både mor og barn. Nå advarer Helsedirektoratet mot hurtig slanking blant mødre som ammer.

Kan jeg slanke meg hvis jeg gjør det litt sakte? Er det sånn at vi som ammer skal ha litt mer kalorier enn det som er . En skal vel ikke slanke seg mens en ammer? Har hørt at melkeproduksjonen forsvinner da? Føler jeg har en veldig usunn og umoden holding . Hei, jeg er en år gammel jente som venter barn om tre måneder. Jeg hadde i utgangspunktet kilo for mye når jeg ble gravid. Jeg vet at bekjente har rast ned i . Har noen kilo for mye, som jeg prøver å bli kvitt.

Jeg har ei jente på mnd som jeg fullammer.

Comments have been closed/disabled for this content.