Alternativ til brødmat

Synes det er vanskelig å finne gode alternativer til brødmaten. Jeg spiser aldri frokost, er alt for b-menneske for sånt, så mitt første måltid er . Fem forslag til frokost uten brød.

Server muslien med noen friske bær eller syltetøy og yoghurt og vips: Alternativ frokost vs. Heisann Magen min tåler dårlig brød og knekkebrød. Så jeg har i en perioden nå prøvd å finne alternativer til brød.

Jeg vil gjerne dele med andre mitt gode alternativ til brødmat, som man i perioder kan bli temmelig lei av.

Denne fant jeg en oppskrift på og har . Det finnes utallige alternativer man kan servere til frokost, lunsj og kveldsmat. Brød er jo en billig, enkel og smakfull løsning etter min mening. Jeg trenger et godt alternativ til brød. Jeg er møkklei brødskiva som ligger i matpakken og ønsker noe nytt. Jeg har et fysisk hardt arbeid og . Jentene mine blir så utrolig lei av brø noe som fører til at de spiser lite. De spiser frokost, lunsj og ettermiddagsmåltig i barnehagen.

Vafler er mitt favoritt-alternativ til brø og det meste går i vaffelrøra så lenge du har et godt vaffeljern! Det er ikke lenge siden jeg investerte i et skikkelig et fra . Godt alternativ til kneipen hvertfall . Ett alternativ til brød som man bare kunne slenge sammen og tok så kort tid å steke:) DET angrer jeg ikke på, for gud så godt og så enkelt. Jeg prøver å kutte ut hvetemel og sukker, men hva i alle dager kan jeg spise til lunch i stede for skivene som jeg vanligvis spiser? Miriungen vil ikke ha brødmat lenger.

Dessuten begynner jeg å jobbe snart, så jeg har . Til lunsj er ulike salater med kjøtt eller fisk, bønner og linser et fint alternativ til brød. Bland i tillegg i alle typer grønnsaker du liker. Sønnen min på måneder er ikke fan av brø får stort sett ikke i han noe særlig. Hvis du har tilgang til kantine . Han er derimot veldig glad i harde, sprø ting som . Et tips til dem som sliter med å få barna til å spise brø er å servere det på en helt annen måte. La barna lage egne brødgrillspyd.

I New York har havregrøt kommet som et alternativ på frokostmenyen ved mange kafeer, og i Danmark er det etablert en egen grøtbar.

Comments have been closed/disabled for this content.